Műszaki Iskola Ada

Távoktatás a Szerb Rádió-televízió RTS Planeta csatornáján

A középiskolai tanulók részére az RTS Planeta oktatási tartalmakat sugároz. Az órarendet megtalálhatják a Szerb Oktatási, Tudományos és Technológiai Fejlesztési Minisztérium honlapján (www.rasporednastave.gov.rs)

ÉRTESÍTÉS!A 2020. 03. 15-én érvénybe lépett, Szerbia teljes területére érvényes Rendkívüli állapot kihirdetéséről szóló döntés alapján az oktatási-nevelési intézmények munkája beszüntetésre kerül hétfőtől, 2020. 03. 16-ától.

A holnapi nap folyamán az iskolák meg fogják kapni a szükséges információkat és utasításokat a keddtől, 2020. 03. 17-étől kezdődő távoktatás megszervezéséhez és lebonyolításához.

Az igazgatók és tanárok feladata holnaptól az, hogy a holnapi nap folyamán megtegyék a szükséges előkészületeket, valamint informálják a tanulókat, szüleiket/törvényes gyámjukat a megszervezett távoktatásról.

A tanulók értesítését és a távoktatás koordinálását oly módon kell megszervezni, hogy minél kevesebb dolgozónak kelljen megjelennie az intézményben, és a munkakötelezettségeik nagy részét otthonról végezzék. Az intézményben való tartózkodás alatt mindenki köteles betartani az egészségügyi-higiéniai előírásokat, utasításokat és az illetékes szolgálatok előírásait.

Az előttünk álló napokban az Oktatási, Tudományos és Technológiai Fejlesztési Minisztérium segítséget fog nyújtani az iskoláknak, tanulóknak és szüleiknek a távoktatás hatékony megszervezésében, lebonyolításában és követésében. Közös erőfeszítéssel, jó koordinációval és a tevékenységek összehangolásával képesek leszünk hozzájárulni ahhoz, hogy megelőzzük az oktatási rendszer krízisét, és hogy a jelenlegi krízis következményeit enyhítsük. Ennek jegyében kérjük Önöket az elkötelezett munkára és a felelősségteljes cselekvésre.

Tisztelettel, Oktatási, Tudományos és Technológiai Fejlesztési Minisztérium


Amennyiben szülőként bármilyen kérdése van az oktatással kapcsolatban, forduljon az osztályfőnökhöz!
Amennyiben ügyintézést szeretne lebonyolítani а Мűszaki Iskolában, kérjük hívja a 024/853-034 vagy 024/855-555 telefonszámokat!

Gilice Hilda, igazgató

ÉRTESÍTÉS!


A Szerb Oktatási, Tudományügyi és Technológia-fejlesztési Minisztériumtól kapott értesítés alapján szeretnénk felhívni diákjaink figyelmét arra, hogy a fertőzések elkerülése érdekében:

- minél gyakrabban mossanak kezet,
- ajánljuk, hogy piszkos kézzel ne érjenek a szájukhoz, orrukhoz és a szemükhöz,
- ne osszák meg az ételt és mindenki csak a saját poharából, üvegéből igyon,
- használjanak papírzsebkendőt, amit használat után azonnal dobjanak a szemetesbe.

Továbbá az illetékes szervek ajánlják a tanulóknak és a szülőknek, hogy halasszák el az ünnepségeket és az összejöveteleket.

Értesítés

A Tartományi Egészségügyi Titkárság, Egészségügyi Ellenőrzés és Közegészségügyi Felügyelőség nagykikindai részlegének felhatalmazott felügyelője által 2019.05.29-én kiadott, 138-53-00287-1/2019-09 számú végzése alapján

TILOS A VEZETÉKES VÍZ FOGYASZTÁSA

Ada és Mohol településeken, mert a víz minőségi jellemzői nem felelnek meg az ivóvíz higiéniai minőségéről szóló szabályzat (JSzK Hiv. Lapja 42/98, 44/99) rendeleteinek – magas arzéntartalom, szín és oxidálhatóság.
Ugyanezzel a végzéssel

ENGEDÉLYEZVE VAN A VÍZ TISZTÁLKODÁSI CÉLOKRA VALÓ HASZNÁLATA

.
A tilalom IDEIGLENES, és az illetékes egészségügyi intézmény által kiadott engedély beszerzéséig tart.
,,Standard’’ Ada KKV

„STANDARD” ADA KOMMUNÁLIS KÖZVÁLLALAT

Az írásbeli munkák beosztása 2019/20

Az írásbeli munkák beosztása 2020. január 17.

Emeltszintű- és pótórák beosztása a téli szünidőben

Emeltszintű- és pótórák beosztása a téli szünidőben

Emeltszintű- és pótórák beosztása a 2019/20-еs tanévre

Emeltszintű- és pótórák beosztása

Előkészítő órák beosztása magántanulóink részére a 2019/20-еs tanévben

Előkészítő órák beosztása

Közbeszerzés 2020

Közbeszerzés a 2020. évre

Képgaléria
A galériában megnézheted a tantermeket és a fontosabb iskolai eseményeken készült képeket.
tovább...
Diákújság
Kirándulások vagy más iskolai események leírását olvashatod itt el a diákok szemszögéből.
tovább...
Események
Itt olvashatod el az új híreket, a fontosabb eseményeket és az archívumban megtalálhatod az előző évek eseményeit.
tovább...

Az iskoláról

Minden információ, amit az iskoláról tudni lehet.
Olvasd el az iskola rövid történetét, nézd meg milyen szakokon folyik a tanítás. Megtalálhatod itt még az iskola dolgozóit és a fontosabb dokumentumokat is.

Információ

Támogatóink

Kövess minket